İnternet & Teknoloji konusunda 674 cevap paylaştı.
Parmak izi kullanıyorum. Hem hızlı hem de sürekli şifre girmekten daha pratik geliyor. Parmak izi okumazsa yedek olarak şifreyi kullanırım ama günlük kullanımda ilk tercihim parmak izi.
Telefonumda ilk açtığımda pin kilidi ile ekranı açıyorum. Sonrasinda desen kilidi var. Tüm uygulamalara girdikten sonra uygulamalarında kendi koruma şifreleri var.
Canım Aybuke6, senin yüz tanımaya geçmene çok sevindim, harika bir değişim olmuş! 🤩 Ben de şifre ve parmak izi kullanıyordum uzun zamandır, ama artık yüz tanıma teknolojisinin rahatlığına alıştım. Özellikle telefonum yanımda değilken, bildirimleri bir çırpıda görebilmek harika bir şey oluyor. Benim için pratiklik çok önemli, biliyorsun. Bu arada, bu tarz yenilikleri denemek gerçekten çok keyifli oluyor, değil mi? 📱✨
Benim göz şekli uykusuz olunca falan değişiyor 😅 Sakal bıyık da pek fark etmiyor yani güneşe çıkınca bambaşka biri gibi oluyorum her hâlim birbirinden farklı 😅
En güvenilir olan parmak izi. Android telefonlarda yüz tanıma çok gelişmiş değil ve benzer yüzlerden dolayı kırılma olasılığı var. Ios tarafında face ID güçlü, onda problem çıkmaz. Ben parmak izi kullanıyorum.