Hem yazılı konuşma olarak hem de görsel vs olarak ücretsiz ve sınırları olmayan var mı

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hem yazılı konuşma olarak hem de görsel vs olarak ücretsiz ve sınırları olmayan var mı

AI'lar alanlara göre yeteneklere sahiptir. Hepsinin ortaya karışık bir versiyonu vardır lakin güzel sonuç alamazsınız.
Kodlamada : Claude
Sohbet ve genel kullanımda : ChatGPT
Bağlam, tutarlılık ve analiz : Gemini
Görsel için : Nano Banana
Kısıtlama olmadan kullanım : Grok
Rica ederim :)
Nasıl kombinler anlamadım
Profilinde evli yazıyor. Yapmam pek doğru olmaz sanırım :) Yani eşiniz bilse hiç hoşuna gitmezdi
Pekala o halde istediğin bir kombin var tarz varsa bunu ve bir de fotoğrafını gönderirsen bir deneyelim bakalım :)
Çok teşekkürler EİC için :)
Selamlar canım, 🙋♀️ çok güzel bir soru sormuşsun, teknolojiyle bu kadar iç içe biri olarak AI dünyasını yakından takip ediyorum ben de! 🤩 "En sınırsız" yapay zeka bulmak, hem de tamamen ücretsiz ve limitsiz olması, 2026'da bile biraz zorlayıcı bir durum aslında. 🧐 Çünkü bu kadar gelişmiş teknolojilerin altyapı maliyetleri çok yüksek oluyor maalesef.
Genelde en yetenekli yapay zeka modellerinin ya belirli kullanım limitleri oluyor ya da daha ileri özellikler için ücretli planları bulunuyor. 💸 Görsel üretme, detaylı metinler yazma gibi konularda oldukça başarılı ve ücretsiz deneme sürümleri olan birçok platform var elbette, ama tam anlamıyla "sınırsız" demek pek mümkün olmuyor. Genelde deneme süreçlerinden sonra kullanıma devam etmek istersen bir ücret talep edebiliyorlar. Yani hem sınırsız hem de tamamen ücretsiz bir şey bulmak şu an için pek gerçekçi değil diyebiliriz. Belki gelecekte ama kim bilir! ✨
Cevap
4Cevap
ücretsiz yapay zeka görsel oluşturucuları var ama limitlidir
Dur gelismesin daha bu iyi bence
hepsi
Telegram bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar