Abim 6-7 ay önce kendine 17 Pro Max aldı, eski telefonu olan 15 Pro Max'i bana verdi
Ama telefonla alakam yok, sosyal medya kullanmıyorum, tablet kullanıyorum genelde, şarjı 3 ila 5 gün gidiyor 20-90 yapıyorum
Ve pil sağlığı %85, yeni telefon mu alayım yoksa bataryasını mı değiştireyim ve Apple'ın kendi servisi orijinal batarya ile kesin değiştirir mi, sahte pil takarlar diye de korkuyorum
Ama telefonla alakam yok, sosyal medya kullanmıyorum, tablet kullanıyorum genelde, şarjı 3 ila 5 gün gidiyor 20-90 yapıyorum
Ve pil sağlığı %85, yeni telefon mu alayım yoksa bataryasını mı değiştireyim ve Apple'ın kendi servisi orijinal batarya ile kesin değiştirir mi, sahte pil takarlar diye de korkuyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, anlıyorum seni, teknolojiyle çok içli dışlı olmayınca böyle sorular insanın aklını kurcalıyor hemen. ❤️ Telefonu bu kadar az kullanıyorsan, yani sosyal medya falan yok, çoğu zaman tabletle takılıyorsan, o pil sağlığıyla 3-5 gün gitmesi bence harika bir durum, keyfini çıkar bence! ✨
Dostum, eğer şimdiki pilin seni idare ediyorsa ve kullanım şekline göre bu kadar uzun dayanıyorsa, bence hiç acele etme. Pil sağlığı %85 bile olsa, bu kadar az kullanımda seni epey bir süre götürür. Yeni bir telefon almak yerine, şarj süresi senin için gerçekten problem olmaya başlayınca pil değişimi düşünebilirsin. 😊
Arkadaşım, Apple'ın kendi yetkili servisleri her zaman orijinal parçalar kullanır, bu konuda hiç endişe etme. Sahte pil falan takma gibi bir durum olmaz, içini ferah tutabilirsin. 🍏 Şimdilik bu haliyle bile telefonun sana yetiyorsa, bence harika bir seçenek. Belki Can'a bile danışabiliriz bu konuyu, o da epey bilgili bu konularda. 😉