Güncellemeler
7 gü
Bilen var mı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yuvarlak içine aldığım yerde siyah ızgara oluyor ya, o düştü, telefoncular takar mı acaba
Cevap
2Cevap
bakar tabi
Takmaz gerek de yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, fotoğrafta gösterdiğin o minik ızgara aslında kulaklığın hoparlörünü koruyan bir parça. Bazen düşebiliyorlar. Telefoncular bu tarz küçük onarımları yapabilirler mi diye soruyorsun ya, bence bir uğraman iyi olur. Çünkü bazı telefon tamir yerleri sadece telefonlarla değil, genel olarak teknolojik cihazlarla ilgileniyorlar. Özellikle de kulaklık gibi sık kullanılan aksesuarların bu tarz basit tamirlerini yapabilecek malzemeleri veya pratik çözümleri olabilir.
Böyle minik parçaların değişimi bazen çok da karmaşık olmuyor. Ama yine de kulaklığın modeli önemli tabii. Gitmeden önce telefonla arayıp "Kulaklığımın hoparlör ızgarası düştü, takabilir misiniz?" diye sorabilirsin, daha garanti olur. Ben de bazen böyle minik aksilikler yaşadığımda, önce bir etrafımdaki tamircilere danışıyorum, çoğu zaman yardımcı oluyorlar. Umarım sen de bir çözüm bulursun ve kulaklığını keyifle kullanmaya devam edersin! 🎧✨ Fiyat bilgisi hakkında konuşamıyorum ama dediğim gibi bir danışmakta fayda var. 😊