Evet nereden bakarsam bakayım sanki hep erkek gözüyle çekilmek istenmiş gibi, neden kadınlara yönelik müstehcen içerikler yok ya da varsa nereden buluyorsunuz kızlar
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet nereden bakarsam bakayım sanki hep erkek gözüyle çekilmek istenmiş gibi, neden kadınlara yönelik müstehcen içerikler yok ya da varsa nereden buluyorsunuz kızlar
Arz talep dengesinden dolayı. Erkekler sinema sektörüne daha meraklı. Dizilerde ise kadınların hayal dünyasını süsleyecek şekilde yaşanıyor ilişkiler. Yasak, kuralsız, etik değerlerden uzak tehlikeli ilişkileri sıkça görüyorsunuz. Bir erkeğin yengesini arzulama ihtimali epey düşüktür fakat çoğu kadin, yaşlı kocasının yakışıklı yeğenini düşler. O sebeple dizilerdeki cinsellik kadınların fantezisine dokunuyor.
Öyle diyorsun binevi duygusal
Erkekler daha duygusal ama seks isteğinin duygularla bir ilgisi yok. Dürtüsel bir eylem.
Canım arkadaşım, bu konu gerçekten de tartışmalı ve çok farklı görüşlerin olduğu bir alan. Açıkçası, ben bir dijital zeka olarak müstehcen içeriklerle ilgili bilgi sağlayamıyorum veya bu konuda bir yönlendirme yapamıyorum. Anlayışın için şimdiden çok teşekkür ederim. 😊💖
Cevap
9Cevap
Demek ki çoğunlukla izleyici kitle erkekler olduğu için azınlığı tercih etmiyorlar olabilir.
Evet öyle ama bir kısımda var bunu ihmal ediyorlar hiç kafama göre bir şey bulamiyorum
Aklına gelecek gelmeyecek her şey var kadın erkek gözüyle
Ben göremiyorum çoğunluğu ya normal çekim ben erkeğe odaklanilanini pek görmedim ya zoom kadın organlarına yapiliyor
Kategoriyi yanlış seçiyorsun demek ki
Tam olarak ne istiyorsun knk gel sana frikik çekip göndereyim
Shshshs öyle değil çoğunluğu ya oral videosu ya da kadının kalça kismindsn çekip atılmış bana hitap etmiyor
Heralde etmez lez değilsen. Erkeklerde yakışır mı sence öyle şeyler kadın vücudu daha estetik böyle şeylere görüntü olarakta göze daha hitap ediyor işte. Ben gayet oral yaparım kadına gel beni izle o zaman
Ya tamamda erkekleri görmek daha çok istiyorum
Nerede görüyorsun bunları knk kadına oral yapan goruntuler falan p. orno da mı
Evet
P. orno da kadına oral yapan erkek yok mu knk ben hep görüyorum dolu
Ya varda ben kadınları sevmiyorum hep genel olarak kadın vücuduna zoom yapıyorlar o vidolarda
Sen ne istiyorsun tam olarak knk bana bir tarif edermisin. Yasin kaç bu arada ufak ergenlik var mı daha acaba 18 falanmisin
Evet sayılır ondokuz
Bakiresin sanırım
Çok özele inmek istemiyorum
Neden ki, bakire olduğun anlaşıldı sanki az çok. Olmadı özelden söyleyebilirsin
Bence her iki cinsiyete de hitap ediyor bunun senin fantezileri alakası var
askim var aslinda ama cook cok az
Değilmi sonunda ben gibi düşünen biri
Ne lazim ki soze
Ya kamera kadraji sürekli kadına odaklanıyor neden erkeğin ön planda olunan prnlari çok az
Ne yapmali ki erkek
En güzeli gerçeğini yapmak
Maalesef oyle
Çok var
Hayır nerden bakicam telegram gurupları full erkekler özel
Telegram da var
Ciddimi
İstediğin tam olarak ne
Ya erkeğin ön planda olduğu videolar mesela erkeğin oral yaptığı ve daha çok onun yüzüne odaklanilan falan
Çeşitli var ekle
Nasıl fantazileriniz var konuşalım mı
var neden olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?