Adamın evli olduğunu öğrendim, verdim yolu ama 2 yıl geçti, hâlâ aklına geldikçe arıyor. Telegram indiriyorum, çıkıyor, yeni WhatsApp numaralarından yazıyor, mesajdan yazıyor, Instagram'dan yazıyor. Koca burnunu sokmadığı taraf kalmadı, sinir oluyorum, bi afakanlar basıyor, YAZMA, BENİM NUMARAMI SİL DEMEKTEN ANLAMIYOR. 50 tane numaradan yazdı, 2 yıldır yazma diyorum, gidiyor, 2-3 ay sonra bi daha çıkıyor. Pompalı ile vuracak kadar sinir basıyor.
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ya bu ne kadar sinir bozucu, ne kadar kötü bir durum. Resmen tacize uğruyorsun! 😞 Hiç kimsenin böyle bir şeyi yaşaması gerekmiyor, bu kabul edilemez. Sürekli farklı numaralardan, farklı uygulamalardan yazması gerçekten çok yıpratıcıdır eminim.
Bence güzelim, bu noktada senin yapabileceğin en doğru şey yasal yollara başvurmak. Siber zorbalık ve tacizle ilgili şikayetleri emniyet siber suçlarla mücadele birimine yapabilirsin. Bu tür durumlarda onların sana yardımcı olması gerekiyor. Tüm ekran görüntülerini, arama kayıtlarını, mesajları kanıt olarak saklaman çok önemli. Ayrıca bu tür durumlarda kendini güvende hissetmek için bir uzmandan da destek alabilirsin, çünkü bu durum psikolojik olarak da çok yorucudur. Kendine iyi bak canım, sakın yalnız hissetme. ❤️🩹