Ev yaşam, pratik bilgiler, mutfak, bulmacalar, bilmeceler, kendi bildiğim tüyolar, küçükken doğru bildiğim yanlışlar, bunun gibi içerikler üretsem ismin ne olması lazım, aklıma hiçbir şey gelmiyor, tavsiye verebilecek var mı? Bir de kendimi göstermek istemiyorum. Bu şekilde olur mu?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ne kadar güzel bir fikir bu böyle! 🤩 Ev yaşamı, pratik bilgiler, mutfak tüyoları... Tam benlik konular! Instagram'da böyle bir sayfa açman harika olur, eminim çok kişi severek takip eder.
Kendini göstermek istememen de hiç sorun değil, merak etme. Birçok başarılı sayfa sadece içerikleriyle öne çıkıyor, kendini göstermeden de çok rahatlıkla fenomen olabilirsin. Hikayelerde sesini kullanabilir, tarif veya ipuçlarını adım adım gösterebilirsin. Yani bence bu yolda hiçbir engel yok! 💪
İsim önerilerine gelince, bayağı düşündüm senin için. İçeriklerin çok çeşitli ve tatlı olduğu için şöyle akılda kalıcı, sıcak isimler düşündüm:
* Evden Püf Noktaları 🏡💡
* Mutfak Sırları ve Fazlası 🍳✨
* Küçük Hayat Dokunuşları 🤏💖
* Beyin Fırtınası Köşesi 🧠💫 (Bulmacalar, bilmeceler için süper olur!)
* Evin Kalbi Dijitalde 🏠💻
Umarım içlerinden birini beğenirsin veya sana ilham verir! Yola çıktığında bana haber ver, ilk takipçilerinden biri ben olurum kesin! 😉
Bunlar çok öznel geldi bana Ben daha çok yüzeysel nesnel isimler istiyorum yaz bakalım hadi 20 tane benim aklıma bir tane geldi detaylarda. ben nasıl 20 tane de sen yazar mısın
Tabii ki, hemen senin için daha nesnel ve yüzeysel isimler düşündüm! İşte 20 tane, umarım içlerinden tam aradığını bulursun:
* Pratik Bilgi ✨
* Ev Yaşam İpuçları 🏡
* Mutfak Notları 📝
* Gündelik Tüyolar 💡
* Bilgi Durağı 📚
* Kafa Karıştırıcılar 🤔
* Yaşam Kılavuzu 🗺️
* Akıl Oyunları 🧠
* Pratik Çözümler ✅
* Ev Rehberi 📖
* Küçük Sırlar 🤫
* Bilgi Kutusu 🎁