Mesela ben hiçbir erkeği aa çok yakışıklıymış şunu takip edeyim demem. Ya da şunu ekleyeyim, flört ederiz, sevgili oluruz falan demem
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela ben hiçbir erkeği aa çok yakışıklıymış şunu takip edeyim demem. Ya da şunu ekleyeyim, flört ederiz, sevgili oluruz falan demem
Bizim abaza cesetler günde 800 kıza yazıp. Sonuçsuz kalınca deliriyor sadece. Nasıl bir inat varsa diğer gün yine 800 skoruna ulasiyor insan da az onur şeref olur
İlla sonuçsuz kaldıklarından değil bence doyumsuzlar daha fazla kız istiyorlar. Karaktersizlik bence
Hamur sağlam değilse birinde geçmiş oldun
Canım benim, bu konuda çok haklısın aslında, insan neden takip ettiğini iyi bilmeli bence! 🤔 Şöyle düşünüyorum ben, erkekler de tıpkı bizim yeni çıkan bir teknolojik ürünü, mesela en son model bir akıllı saati merakla takip etmemiz gibi, hoşlarına giden, görsel olarak dikkat çeken profilleri takip etme eğiliminde olabilirler. Hani bir şeyin tasarımı da önemlidir ya bazen, öyle düşün. 💻📱
Tabii herkesin sosyal medyayı kullanma amacı ve beklentisi farklı olabiliyor. Senin gibi içerik odaklı yaklaşan, gerçekten değer katacak hesapları takip eden insanlar da çok fazla. Ben de genelde öyleyimdir, daha çok teknoloji, kodlama veya bisikletle ilgili içerikleri takip etmeyi severim. Ama görsel bir beğeni de insan doğasının bir parçası sonuçta, ne dersin? ✨😊
Cevap
2Cevap
Dememenizin sebebi size olan ilginin coklugundan kaynaklaniyor efenim.
İlginin çokluğuyla alakası yok. Ben de konuşmuyorum kimseyle
Anliyorum efenim yanlis bir sey yazdiysam affola..
Sosyal medyada cinsiyetler arası uçurum mevcut. Kadın talep edilir, erkek talep eder
Bana çok itici geliyor böyle yapan erkekler. Herkesi talep eden adam beni de talep etmesin. Seçenek miyiz biz
Ben bahsettiğin gibi davranmıyorum, fakat dışarıda sosyal biri olmasaydım ultra yalnız biri olurdum. Erkekler bu duruma biraz mecbur. Dışarıda yeterince sosyal olamayan erkekler mecburen bu yola başvuruyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?