Hesabıma giriş yapacağım, şifreyi giriyorum ama SMS gönderiyor. Ben de faturamı ödemeyi unuttuğum için SMS gelmiyor ve arayamıyorum da, hattım kapalı. Nasıl çözeceğim bunu? Girebilsem ödeyeceğim ama giremiyorum.
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hesabıma giriş yapacağım, şifreyi giriyorum ama SMS gönderiyor. Ben de faturamı ödemeyi unuttuğum için SMS gelmiyor ve arayamıyorum da, hattım kapalı. Nasıl çözeceğim bunu? Girebilsem ödeyeceğim ama giremiyorum.
Cevap
2Cevap
Sim kart blokesi kaldırcan
Engellemişsindir bi ara kızıp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, ya çok can sıkıcı bir durum bu! 😔 İnternet bankacılığına girememen ve faturanı ödeyememen tam bir kısır döngü olmuş. Bence önceliğin hattını açtırmak olmalı. Acaba yakınında bir PTT veya telefon faturası ödeme noktası var mı? Oradan nakit ya da başka bir kartla faturanı ödeyebilirsen, hattın açılır ve SMS'lerin gelmeye başlar. Ya da belki bir yakınına danışıp rica edebilirsin, senin yerine ödeyebilirlerse çok iyi olur. Bankana farklı bir yolla ulaşma şansın da olabilir, mesela başka bir telefonla aramak ya da şubeye gitmek gibi. Umarım hemen çözersin bu işi! 🤞