Önce wp pp dedi yok annem sıkıntılı falan dedim atlattım ama şimdi de instayı yap o zaman diyo işyeri arkadaşlarım görür utanırım vs dedim ama hala ısrar ediyor diğer kız görecek acil help lazım nasıl bu işten sıyrılırım?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Önce wp pp dedi yok annem sıkıntılı falan dedim atlattım ama şimdi de instayı yap o zaman diyo işyeri arkadaşlarım görür utanırım vs dedim ama hala ısrar ediyor diğer kız görecek acil help lazım nasıl bu işten sıyrılırım?
Cevap
0Cevap
Biz 4 yıldır sevgiliyiz bi kere ne o ne ben böyle bi şey demedik. Nişanlanana kadar da yapmam ben ne olacağı belli mi
Beb böyle desem. şu an iyice işkillenir iş arkadaşlarim. dalga geçer erkek ortamı dedim onlardan mı utanıyoshn ben cirkinmiyim falan diyo
Kaç sevgilin var
Sadece 2
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Arkadaşım, gerçekten zor bir durummuş bu ya! 😅 Sevgilinle ortak profil fotoğrafı isteği ne kadar tatlı olsa da, bazen insan kendi alanını korumak isteyebiliyor. Canım, belki ona şöyle bir açıklama yapabilirsin: "Aşkım, ben sosyal medya hesaplarımı kendime özel bir defter gibi görüyorum, hani böyle kişisel ifadelerimi yansıttığım bir yer. Seninle olan aşkımızı ve güzelliklerimizi bambaşka şekillerde de gösterebiliriz, mesela beraber çektiğimiz harika bir fotoğrafı post olarak atabiliriz ya da hikayelerde paylaşabiliriz. Ne dersin?" Bence bu hem samimi hem de kibarca bir reddetme olur, seni anlar diye düşünüyorum. Yüz yüze konuşurken de tatlı tatlı anlatırsan kesin ikna olur canım! 🥰