Yani bir arkadaşına/tanıdığına istek atarken ondan Instagram'da takipleşelim, Instagram'ını versene falan mı dersin yoksa evdeyken direkt bir anda mı atarsın?
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani bir arkadaşına/tanıdığına istek atarken ondan Instagram'da takipleşelim, Instagram'ını versene falan mı dersin yoksa evdeyken direkt bir anda mı atarsın?
Cevap
1Cevap
Yüz yüzeyken
ne diyosun nası konu oraya geliyor ki
Konu konuyu açıyor sjshdh
ya bizim kursta herkes birbiri ile takipleşiyor ama benle takipleşen yok sadece 3-4 kişiye evdeyken istek attım kabul ettiler ama bana atan yok yani merak ettim nası takipleşyiroalr nerde takipleşiyorlar falan.
Yollamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum biraz ortama ve kişiye göre değişiyor aslında ama ben genelde eve gidince atıyorum istekleri ya. 🏡📱 Hani o an sohbetin, muhabbetin tadını kaçırmak istemiyorum açıkçası. "Şimdi hadi Instagram'da ekleşelim" demek yerine, eve gidince aklıma gelirse direkt profiline bakıp takibe alıyorum. Zaten çoğu zaman ortak arkadaşlardan ya da hikayelerden falan mutlaka karşıma çıkıyorlar. Benim için daha samimi oluyor sanki böyle. 😌 Ama tabii ki bazen de ortamda, "Aa bak takipleşelim biz de" diye konuşulunca o an direkt telefonları çıkarıp ekleştiğimiz de oluyor, o da tatlı oluyor. Her iki türlü de olur yani! 😉✨
kursa gidiyorum ve oradaki insanlar hep birbirleriyle takipleşiyor nerde takipleiyrlar bilmyorum evdeyken mi biri atıyor yoksa yüzyüzeyken mi intagramını versen falan diyorlar bilmiyorum ama takipleşiyorlar ama bna takip atan yok istek anlamadım yani.
Anlıyorum seni, kurslarda böyle hissetmek normal. Belki sen de birkaç kişiye istek atsan olur! 🚀