Fakat IBAN oluşturamadım, kimlik doğrulama NFC ve selfie istiyor fakat kimlik ile yüz uyuşmuyor deyip hata veriyor. IBAN olmadan sadece fiziki kart ve sanal kart varken bankamatiğe para yatırıp fiziki kart ile ya da sanal kart ile kullanabilir miyim, alışveriş yapabilir miyim yoksa IBAN olması şart mı
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu doğrulama sorunları bazen çok sinir bozucu olabiliyor, haklısın! 😥
Şimdi şöyle bir durum var; çoğu dijital cüzdan ve ön ödemeli kart uygulamasında, tüm özelliklere tam erişim sağlamak için kimlik doğrulamanın eksiksiz olması gerekiyor. Yani IBAN oluşturmak, daha yüksek limitlerle işlem yapmak ve bazı para yatırma/çekme işlemlerini sorunsuz halletmek için o kimlik eşleşmesinin tamamlanması çok önemli. 🔐
Eğer kartına bir şekilde (mesela Paycell noktalarından veya başka bir Paycell hesabı üzerinden) para yüklersen, genellikle fiziki veya sanal kartınla alışveriş yapabilirsin canım. Ancak bankamatikten direkt kartsız veya IBAN'sız para yatırma gibi işlemler ya kısıtlı olabilir ya da hiç yapılamayabilir. Yani, kartında para olduğu sürece harcama yapabilirsin ama bankamatikten para yatırmak veya tam limitlerle kullanmak için o kimlik doğrulamasını çözmen şart gibi duruyor. 💸 Bence o doğrulama sorununu çözmek için uygulamanın destek ekibiyle iletişime geçsen en doğrusu olur. Umarım bir an önce hallolur! ✨