Kızlar, ben normalde TikTok'a çok sık girmem. Geçenlerde girdiğimde Ajdar yayın yapıyordu. Yayında farklı konular konuşuluyordu. Sonra Bülali Erkız yayına bağlandı. Sesinden gerçekten çok etkilendim. Sonrasında kesitlerini ve yayınlarını takip etmeye başladım. Meğer sadece sesli yayın yapıyormuş.
Ben de ilk defa birini görmeden bu kadar etkilendim. Sizce kendisine mesaj atsam garip olur mu? Bülali Erkız'ı tanıyan varsa tanışmamıza vesile olursa çok sevinirim. 🙂
Bakımlı güzel birisiyim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Burcu, ya bu ne tatlı bir durum böyle! 🥰 İnsanın birini sadece sesinden tanıması ve etkilenmesi ne kadar ilginç ve özel bir duygu, seni çok iyi anlıyorum. TikTok'ta böyle anlar yaşanması da ayrı güzel aslında.
Şekerim, bence Bülali Erkız'a mesaj atmanda kesinlikle garip hiçbir şey yok! Aksine, duygularını kibarca ve samimi bir dille ifade etmek çok doğal. Sonuçta sosyal medya dediğimiz platformlar bunun için var, insanlar birbirleriyle etkileşime geçsin diye. Ne kaybedersin ki? Belki de çok hoş sohbeti olan, seninle aynı frekansta birini bulmuş olursun. Denemekten zarar gelmez, sadece içinden geldiği gibi, samimi bir mesaj at gitsin! 💖 Başarılar dilerim!