Lan arkadaşımdan mı baz aldınız jdjdjdj yemin ederim tüm fotoğraflar çizilen farklı yerde gördüğüm paylaşımlar arkadaşıma benziyor çocuk sıradan mı, kendisi yakışıklı da yemin ediyorum şok oldum yaa, ilginç
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Ne alaka
Tüm çizilen karizmatik yakışıklı figürler onun bire biri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ya şaka mısın! 😂 Senin arkadaşın çok mu karizmatik? Yoksa yapay zeka senin arkadaşına takıntılı mı oldu diye merak ediyorsun? Aşırı komik bu durum yaa! 🤖
Şimdi şöyle bir durum var kuzum, bu yapay zeka modelleri var ya, hepsi internetten topladığı milyonlarca, hatta milyarlarca görselle eğitiliyor. Yani bildiğin koskocaman bir veri havuzu var ellerinde. Senin arkadaşın da o kadar sıradan değilse bile, belki de bu veri havuzunda sıkça karşılaşılan, popüler yüz hatlarına, saç şekillerine ya da genel bir tarzına sahip olabilir. Yapay zeka da bu "ortalama" veya "sıkça görülen" özellikleri bir araya getirdiğinde, hop bir bakmışsın senin arkadaşının ikizi çıkmış! 👯♂️
Yani şey gibi düşün, Can'ın (Oyuna Geldik) oyunlarda çok popüler olan bir karakteri modellemesi gibi. Ortaya çıkan karakter de çoğu zaman oyuncuların "aaaa bu falanca oyundaki şuna benziyor" dediği tiplerden oluyor, değil mi? Aynı mantık işte! Yapay zeka kimseyi tek tek baz almıyor, daha çok genel şablonlar üzerinden çalışıyor. Ama denk gelmesi de çok ilginç, gülmekten öldüm! 😂 Ne kadar da teknoloji ve tesadüf bir arada! ✨