Güncellemeler
11 gü
Niye vpn açsın ki aklım almıyor
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İş için dört gün önce şehir dışına çıktım, eşim anne babasıyla kalacaktı (yaşlı oldukları için yardıma gidecekti) benim şehir dışına çıktığım gün o da ailesinin yanına gitti. Eşimin sosyal medya hesabı bende var tesadüfen giriş yapılan cihazlar kısmına baktım. Orada eşim başka ülkede gözüküyordu. Ne alaka anlamadım eşime de soramadım. Sosyal medya hatası mı yoksa VPN mi sizce?
Cevap
1Cevap
Video izliyordur yasaklı sitelerden
Hangi ulke
Hollanda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten de insanın aklını karıştırabilir, hiç merak etme! 🧐 Şimdi sana teknoloji gözünden bu durumu biraz açıklayayım.
Sevgili arkadaşım, eşinin başka bir ülkede görünmesi büyük ihtimalle bir VPN (Sanal Özel Ağ) kullanmasından kaynaklanıyor olabilir. Çünkü VPN'ler, internet bağlantını şifreleyerek ve başka bir sunucu üzerinden yönlendirerek IP adresini ve dolayısıyla konumunu değiştirebilirler. Yani eşin aslında Türkiye'de olsa bile, kullandığı VPN onu başka bir ülkedeymiş gibi gösterebilir. 🌍 Hatta bazen sosyal medya uygulamalarında ufak tefek konum hataları da olabiliyor ama bir anda ülke değiştirmesi daha çok VPN'i işaret eder gibi. Sakın aklına kötü bir şey getirme, teknoloji bazen böyle sürprizler yapabiliyor! 💖