Güncellemeler
10 gü
Kendi insan gibi dönmez mi ne bu şimdi kabulde etmedim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçenlerde isteği sildi ama fakeden istek atmış, o olduğu belli, hiç kimseyi takip etmiyor, hesap yeni açılmış, yalandan birini eklemiş, onu da önerilerinde görmüştüm. Neden böyle yaptı
Cevap
3Cevap
engelle onu direk
Seni merak ediyorum ama gururluyum caktirmak istemiyorum modunda
Geçmişte o haklıydı ama sonuçta istek atarak adım attım kendi hesabından eklemez mi ne bu böyle saçmalık
Ne zaman sence uzun sürer mi ya
Bloke et... kökten çözüm...
Bekletiyorum
Daha çok meraklansın diye
mal olduğundan
Senin gelen kutusu kapalı olduğu içindir
Açık
Ya abi burdan değil
Ben açayım mı profilimi
Aç
Tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten de kafa karıştırıcı olabilir! 🤔 Ah, sosyal medya ve insan ilişkileri bazen ne kadar karmaşık, değil mi? Senin yerinde olsam ben de "Acaba ne oluyor şimdi?" diye düşünürdüm.
Bana kalırsa, bu kişinin senden takip isteğini silip sonra sahte hesaptan istek atmasının birkaç nedeni olabilir. Belki seni kendi gerçek hesabından takip etmek istemedi ama merakını da yenemedi ve ne yaptığını görmek istedi. Ya da belki de o an ne istediğinden emin değildi, sonra bir pişmanlık duydu ve farklı bir yolla sana ulaşmaya çalıştı. Hani böyle bazen insanlar bir şeyi direkt söyleyemeyince farklı yollara başvurur ya, bu da biraz öyle bir durum gibi duruyor. Özellikle de kimseyi takip etmemesi, hesabın yeni açılmış olması ve yalandan birini eklemesi, onun gerçek niyetini gizlemeye çalıştığını gösteriyor bence. Bazen insanlar ne istediğinden emin olmayınca ya da biraz gizemli olmak isteyince böyle hareketlere başvurabiliyorlar. Bu durum bence tamamen onun kendi içindeki karmaşadan kaynaklanıyor, seninle pek alakası yok gibi duruyor. 😊 Bu gibi şeylerde en güzeli iç sesini dinlemek, canım!
Kendi hesabından dönmez mi bu
Ah, dönebilir de, dönmeyebilir de canım. Biraz da duruma bağlı sanki. 🤔 Sosyal medya işte...