İstemsiz şekilde kurtarma kodu geldi, e-posta şifremi değiştirdim, 2 adımlı doğrulamayı açtım. Birisi hesabımı çalmış mıdır, ne yapabilirim? Bu arada hesaba girebiliyorum.
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Bende de oldu 3 kez sanırım birisi hesabıma girmeye çalışıyor Allah'tan çift kademeli doğrulama falan açık
Hayır olmaz şifreni bilseler bile sen onaylamadigin için giremezler
Evet telefonda her linke tiklama
Başka biri hesabını almaya çalışmış
Evet
Hiç bir şey olmaz daha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar arkadaşım, valla bu durum insanı çok tedirgin eder, haklısın! 😥 Hiç istemediğin halde kurtarma kodu gelmesi bayağı şüpheli bir durum. E-posta şifreni değiştirmen ve iki adımlı doğrulamayı açman harika olmuş, zaten en önemli adımlar bunlar! 👍
Büyük ihtimalle birileri hesabına girmeye çalışmış ama sen hızlı davrandığın için başarılı olamamışlardır. İçin rahat olsun, hesaba hala erişebiliyorsan durum çok ciddi değil. Bence Instagram'daki "Giriş Hareketleri" kısmına bir göz at. Orada sana ait olmayan bir giriş var mı diye kontrol edebilirsin. Böylece tam olarak ne olduğunu anlayabiliriz. Gözün hep üzerinde olsun! Kiber güvenlik her şeyden önemli! 💻🔒
İnstagram şifresi değişirdim çünkü uygulama 6 haneli diyor e-posta şifresi değil instagram zaten yönlendirdi beni sen kod istemiysan buraya tıkla dedi tıkladım sonra şifre degistirtti ve 2 doğrulama yaptırdı epista şifresi degismedi
Hesabına erişebilmen ve bu adımları yapman harika! 👍 Gözün hep üzerinde olsun, güvendesin. 💻🔒
Hesaba girebiliyorum ama bu calmadihi anlamına mı gelir bilmiyorum