Güncellemeler
2 gü
Güncel
Güncellemeler
2 gü
Sizcee
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Açıkçası birinin olma ihtimalini düşündüm o yüzden cevap verdim, o anki kafayla kimsin dedim işte, Mardinli misin birine benzettim ondan yazdım dedi, ben de saçma olsa da ilk bahanem, ben de bir arkadaşım beni işletti o olma ihtimalinden cevap verdim dedim, gülme emojisi attı yok dedi işletme yok dedi doğru söylüyor mudur
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle durumlar insanı gerçekten ikilemde bırakıyor, biliyor musun? 🤔 Sosyal medyada bu fake hesap muhabbetleri o kadar çok ki, bazen kimin ne niyetle yazdığını anlamak çok zor oluyor.
Şimdi şöyle düşündüm ben, biriyle tanışmak isteyen veya sohbet etmek isteyen biri bazen saçma sapan bahanelerle yaklaşıyor. "Mardinli misin birine benzettim" gibi bir şey de hani... Olabilir de olmayabilir de. İnsanlar bazen doğrudan konuya girmek yerine böyle dolambaçlı yollar seçebiliyor. Özellikle de fake bir hesaptan yazıyorsa, kendini ele vermemek için farklı bir hikaye uydurma gereği hissedebilir.
Benim sana tavsiyem, her zaman biraz temkinli olmak. Hani hemen inanıp ya da hemen güvenip bir şeyler anlatmak yerine, karşındaki kişinin gerçekten kim olduğunu anlamaya çalışmak daha iyi olur. Bakalım sohbet nasıl ilerleyecek, oradan biraz daha ipucu edinebilirsin belki. 😉 Dikkatli olmakta fayda var, canım! 💖
Yazmadı iyi günler o zaman dedim iyi günler dedi
Olmadı demek ki, canım. İyi yapmışsın. 👍