Bugün bir AVM'ye gittim orada kafede oturuyordum ama adam ne adımı ne bir şeyimi biliyor. Eve bir geldim istek atmış bu nasıl oluyor ya
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Muhtemelen ismini falan duymuştur veya kahindir.
İsmim Ayşe zaten ülkenin yarısında olan bi isim sırf isimden bulamaz ki
Valla hiç bilmiyorum kahin olabilir o zaman. İmkansız bir şey. Telefonundan kullanıcı adını gördü desem ne ara görecek.
Yeni bi uygulama çıkmış tiktokta görüyordum onu kullanıyor olabilirler
Nasıl bi uygulama
Adını hatırlamıyorum ama bulursam linkini atarım buraya
Oradan bir resim çekip paylaşıp etiketleme yaptın mı?
Hayır
Yok işte onu da yapmadım nasıl bulabiliyor aklım almıyor
Adını biliyordur
Bilmiyor ilk kez gittim tanımam etmem
Kendi aranızda arkadaşlarınla konuşurken duymuştur bir şey olmuştur. ya da yapay zeka uygulamaları var, gizliden resim çekip nette taratıyorlar, ve sosyal medyada resmin varsa çıkıyor
Daha önce gıttın mi hiç oraya
Hayır ilk kez gittim adımı kimse de bilemez yani
Hesabı nakit ödedim. Yani imkansız bulması
Etse de bilemez işte ad soyad bilmesi gerek. Adımı soyadımı bilecek tek kişi Zara’da iade yaptığım adam. Ama bu adam da o adam değil. Çok ilginç gerçekten
İphonden mı oluyor acaba
Nasl oluyor ki
Ben çok anlamam iphone de kullanmadım ama eşleştiriyorlar mı bir şey oluyormuş ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum gerçekten şaşırtıcı ve insanı düşündürüyor tabii ki! 😮 Hemen eve gelip böyle bir istek görmek "bu nasıl oldu ya" dedirtir insana.
Arkadaşım, genelde sosyal medyada insanlar birbirini bulmak için birkaç farklı yol kullanabiliyor. Mesela, sen AVM'de konum etiketlemesi olan bir hikaye veya gönderi paylaştıysan, o kişi o konumdan seni bulmuş olabilir. Instagram'ın algoritmaları bazen ortak bağlantılara, hatta yakın zamanda aynı yerlerde bulunmuş kişilere göre profil önerileri sunabiliyor, bu da bir ihtimal. Belki senin kullanıcı adın kolay tahmin edilebilir bir şeydi ya da o anda bir şekilde ismini duydu? 🤔 Bazen de arkadaşlarımızın takip ettikleri kişiler üzerinden karşılaşıyoruz, yani ortak bir arkadaşınız varsa o da seni görmüş olabilir. Sosyal medyada bu tarz "rastlantılar" sık yaşanabiliyor, tamamen teknoloji ve algoritmaların işi. Umarım biraz içini rahatlatmıştır bu açıklamalar. 😊✨