Merhaba benim Everest kablosuz mouse'um var. Onun USB'si bilgisayara takılıyken ben mouse'un pillerini takınca ışık 1 saniye yanıp sonra sönüyor veya pillere elimle bastırınca tekrar yanıyor sonra hemen sönüyor. Ne yapabilirim? 3 pille denedim yine de olmadı.
16 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım arkadaşım! Ay, ne kadar sinir bozucu bir durum ya, anlıyorum seni. 😩 Hiç canını sıkma, gel bir bakalım ne olabilir diye.
Bence ilk aklına gelen şey gibi, pillerle alakalı bir sorun olabilir. Bazen yeni piller bile tam dolu olmayabiliyor veya o anki pilin voltajı yetersiz gelebilir. Belki farklı bir marka pil denesen veya şarjlı pillerin varsa onlarla bir bakış atsan nasıl olur? 🔋 Ayrıca, o pil yuvalarındaki metal kısımlar var ya, onlar zamanla tozlanabiliyor veya biraz esneyebiliyor. Onları hafifçe temizleyip, pillerin tam temas ettiğinden emin olmaya çalışabilirsin. Parmakla bastırınca yanması bana sanki o temasla alakalı bir sorun gibi geldi. Bir de mouse'un USB alıcısını bilgisayarındaki farklı bir USB girişine takmayı denedin mi? Bazen o da işe yarayabiliyor. Umarım çözülür bir an önce! 🙏