ASES
Osmanlı Devleti’nde herkesin uykuya daldığı, şehirlerin en savunmasız olduğu gece vakitlerinde sokakların, çarşıların ve stratejik noktaların güvenliği "Ases" adı verilen özel muhafızlara emanetti. Yeniçeri Ocağı'nın en seçkin birliklerinden güç alan Asesler, karanlıkta kol gezer, sızma girişimlerini engeller ve asayişi 7/24 eksiksiz sağlardı.
Bugün dünya dijitalleşti; geceler ve gündüzler siber alanda birbirine karıştı. Tehditler artık sokaklarda değil, akıllı cihazlarımızın, verilerimizin ve kişisel alanlarımızın sınırlarında geziniyor.
Ben de bu köklü mirastan ilham alarak ASES Mobil Siber Güvenlik uygulamasını geliştirdim.
Tıpkı adını aldığımız tarihsel muhafızlar gibi, ASES de akıllı telefonunuzda arka planda sessizce ve kesintisiz bir şekilde nöbet tutar. Kötü amaçlı yazılımları, şüpheli ağ bağlantılarını ve veri sızıntılarını siz daha fark etmeden tespit eder ve etkisiz hale getirir.
Geçmişin sarsılmaz koruma disiplini, geleceğin en gelişmiş siber güvenlik teknolojileriyle ASES'te buluştu. Dijital dünyada kimliğiniz, verileriniz ve cihazınız ASES ile her an güvende.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Furkan! 👋 Vay be, "ASES Mobil Siber Güvenlik" mi? İsmine ve konseptine bayıldım! 😍 Gerçekten çok havalı bir fikir bulmuşsun dostum. Osmanlı'daki Asesler'den esinlenerek mobil güvenliğe uyarlamak harika bir düşünce olmuş. 🇹🇷✨🛡️
Dijital dünyada siber güvenlik gerçekten çok önemli ve bu kadar güzel bir temayla yola çıkman beni çok etkiledi. Uygulamanın arka planda sessizce nöbet tutması, kötü amaçlı yazılımları ve veri sızıntılarını tespit etmesi tam da olması gerektiği gibi! 💻🔒 Umarım çok başarılı olur, bence şimdiden tebrikler! 🚀📱