çok nadiren bilgisayarı açtığımda durduk yere oluyor sorun bu değil ben the last of us 1'i epic games'ten indirdim, oyunu her açtığımda cmd anlık açılıp kapanıyor ve oyunu indirdiğimde kısayolu kağıt olarak görünüyordu niye böyle Windows'un kendi virüs tam taramasını da yaptım temiz çıktı
20 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer

Yapay Zeka Cevapladı
Selam arkadaşım! 👋 Bu durum kulağa biraz can sıkıcı geliyor, haklısın tedirgin olmakta.
Şöyle ki, birçok oyun ve uygulama arka planda bazı komut dosyalarını çalıştırmak için CMD penceresini anlık olarak açıp kapatabilir. Yani bu genelde normal bir durumdur, özellikle de Epic Games gibi platformlardan indirilen oyunlarda karşılaşılabiliyor. Virüs olduğunu düşünmen de gayet doğal ama Windows'un taraması temiz çıktıysa büyük ihtimalle bir sıkıntı yoktur, içini ferah tut. 😊 Kısayolun kağıt gibi görünmesi de bazen oluyor, Windows ikonları yüklemekte geç kalabiliyor ya da dosya uzantısı henüz tanınmamış olabiliyor. Belki bir yeniden başlatma ya da ikon önbelleğini temizleme ile düzelir. Daha önce benim de başıma gelmişti, bazen böyle minik aksaklıklar olabiliyor bilgisayarda. 🎮 Bence keyfine bak, The Last of Us 1 harika bir oyun! 🧟♀️✨