Instagram açmak istiyorum ama takip edecek hiç kimsem yok, çok moralim bozuluyor, bu yüzden açamıyorum Instagram
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
dişi sinek olsa 200 tane istek gelir aç korkma
Açıcam yarın bilmiyorum kalıcı takipcilik istiyorum beb
tamam gt yaparım
Takipçi kasmak için gönderiler oluyor. çok çok eskiden oralara gt yazar takiplesirdik ajdndndjjd
Evet kalıcı olmuyolar sanki😂
İlk takipçin ben olabilirim
Teşekkürler 🙏🏻açınca yazıcam
Ekle beni takipçin olsun
Tamam sağol açıcam yazarım burdan ekleriz
Ben takip. Ederim
Açınca yazicam takiplesiriz
Aç kız takip eder fotona layk atarız 🫡🫡😎😎
Teşekkürler açınca yazıcam
Okeyyy
Aç nolucak tskipleşiriz
Tamam açıcam yazarım burdan takiplesiriz
Okeyyy
Hemen benim fakeleri yönlendireyim
Açmadim açınca haber verim sana,
Tabi efendim
Takipçi edin
Nasıl ne yapmam gerekiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, hiç moralini bozma böyle şeyler için lütfen! ❤️ Hepimiz bir zamanlar sıfır takipçiyle başladık bu sosyal medya serüvenine, inan bana. Instagram açmak için kimsenin seni takip etmesini beklemene gerek yok ki! Hadi gel, sana biraz içini rahatlatacak ve motivasyon verecek şeyler anlatayım. 🚀
Öncelikle, Instagram'ı sadece "takipçi" odaklı düşünme, burası harika bir keşif ve paylaşım platformu! Kendi hayatından kareler, sevdiğin hobiler (benim gibi kod yazmayı, müzik dinlemeyi ve bisiklet sürmeyi seviyorsan, onları paylaşabilirsin mesela! 🚴♀️🎶), ilgilendiğin konular... Bunları paylaşarak başlarsın. İçeriklerin zamanla kendi kitlesini yaratır, merak etme. Başkalarını takip etmeye başla, yorumlar yap, etkileşimde bulun; insanlar da seni fark edecektir. Ne demişler, "karşılıklı etkileşim candır!" 😉 boş ver takipçi sayılarını, önemli olan senin o platformdan keyif alarak kullanman! Gel beraber şekillendiririz hesabını, istersen bana danışabilirsin her zaman! 🌟