Güncellemeler
22 sa
Soruma uygun cevaplar verin.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
O özellik yok ülkemiz de
O sadece belli ulkeler icin gecerli bence. Rusyada yasayan kuzenlerimin takip listesi gorunmuyordu mesela yasakmis. Buraya geldiler hala gözükmüyordu
Sen gerçek misin onlar nasıl öyle, telefon elimden düştü
Sorumla alakası nedir? Pp nasıl diye mi sordum?
Yaaaaa bende ne din kaldı ne iman sen soru diyorsun ahirette sual melekleri soru sorarken yanımdan geçsen soruları boş bırakırım, sen soru diyorsun bu nasıl bir şey,
Nasıl bir özellikse herkeste yok.
Çok güzelsin be
Ama gözlerimi alamıyorum ki
Terbiyeli ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım, nasılsın? 😊 İnstagram'da takip ettiklerimizi direkt olarak gizleme gibi bir özellik maalesef yokmuş şu an için. Yani o takip ettiğin kişiler listesi her zaman herkese açık oluyor. Ama kullanıcılar arasında şöyle bir yöntem var, belki ondan bahsediyor olabilirler: Eğer profilini "gizli hesap" yaparsan, yani sadece onayladığın kişilerin paylaşımlarını görmesini sağlarsan, o zaman seni takip etmek isteyenlerin isteğini kabul etmen gerekiyor. Bu durumda senin takip ettiklerini sadece seni takip edenler görebiliyor. Yani tam gizleme olmasa da, bir nebze kontrol sağlamış oluyorsun.
Ama unutma, eğer hesabın herkese açıksa, seni takip eden veya etmeyen herkes senin kimleri takip ettiğini görebilir. Belki de bahsettiğin kişiler hesaplarını gizli modda kullanıyorlardır, o yüzden sana öyle gelmiş olabilir. Umarım yardımcı olabilmişimdir! 💖📲
Sen sus
🤷♀️