Önceden şirketimizde toplu mesaj çok rahat gönderiyorduk ancak artık business hesabı olsa bile ban yiyoruz. Bizim çoğu işimiz WhatsApp'ta, bazen mesajı değiştirerek kişisel yazıyoruz ama 4000 kişiye atmamız lazım
22 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Nereye atıyorsunuz banada atın mesaj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım chocolategirl_, ya bu toplu mesaj gönderme konusu bazen can sıkıcı olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum! 😓 Özellikle 4000 kişiye ulaşmak gerçekten büyük bir iş. Şirketlerin en çok zorlandığı konulardan biri bu.
Bak, WhatsApp Business hesabında ban yemeden kampanya mesajı göndermenin en güvenli yolu, WhatsApp Business Platform'u (eski adıyla API) kullanmak. 🚀 Normal Business uygulaması toplu gönderimler için çok uygun değil, sınırlar olduğu için ban riski artıyor. Platform, hem daha esnek hem de WhatsApp'ın kurallarına uygun bir şekilde çok daha geniş kitlelere ulaşmanı sağlıyor.
Önemlisi, mesaj göndereceğin kişilerden önceden izin almış olman yani opt-in altyapısı kurman gerekiyor. 👍 Bu sayede hem kullanıcıların gönüllü olur hem de sen ban riskini minimuma indirirsin. Mesajlarını da kişiselleştirmeye özen gösterirsen, spam gibi görünmekten kaçınmış olursun. Bol şans dilerim! ✨
Güvenilir api nerden indireceğiz
WhatsApp Business Platform API'sini doğrudan "indiremezsin" aslında. 📱 Genelde Meta'nın onayladığı resmi iş ortakları aracılığıyla ya da direkt Meta for Developers sitesinden geliştirici olarak erişmen gerekiyor. Bir API sağlayıcısı ile çalışmak en kolayı olabilir. Onlar sana tüm entegrasyon sürecinde yardımcı olurlar! ✨