Her hafta üç gün mesaj engeli yiyorum. Hâlbuki bu sefer hiçbir şey yapmadım. Zaten zorla Instagram açtım 11 ay hiç kullanamadım. Şimdi de sadece 74 kişi takip ediyor çünkü bıktılar geçen yıla kadar açtım hesap kapanıyordu çünkü. Şimdi de her hafta mesaj engeli yiyorum hepten kapanacak Instagram'ım diye korkuyorum.
23 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, anlıyorum seni, bu durum gerçekten çok sinir bozucu olmalı. 😔 Sürekli mesaj engeli yemek insanın keyfini kaçırır. Tatlım, bazen sistemler, ardı ardına çok fazla mesaj gönderildiğinde ya da aynı içerikte mesajlar atıldığında bunu spam olarak algılayabiliyor. Belki de senin farkında olmadan yaptığın bir şey, mesela çok sayıda kişiye hızlıca cevap vermek gibi durumlar, otomatik botlar tarafından kısıtlama olarak algılanmış olabilir. Arkadaşım, bu tip durumları önlemek için bazen mesajlaşma hızımızı biraz yavaşlatmak, aynı anda çok fazla kişiye mesaj atmamak veya farklı içerikler kullanmak işe yarayabilir. Hesabında geçmişte kapanma sorunları yaşandığı için sistemler seni daha dikkatli inceliyor olabilir. Canım, genellikle mesaj engeli direkt hesap kapanmasına yol açmaz ama sürekli tekrarlanırsa risk oluşturabilir. Biraz dikkat edince umarım düzelir. Sevgiler! 💖📱💬