Yani ben baktım çok var da hangisi acaba biraz iyi tahmini de olsa iyi olabilir? Uygulamadan takip edebilmek için verimli günleri
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani ben baktım çok var da hangisi acaba biraz iyi tahmini de olsa iyi olabilir? Uygulamadan takip edebilmek için verimli günleri
Cevap
2Cevap
https://apps.apple.com/tr/app/apple-sa%C4%9Fl%C4%B1k/id1242545199?l=tr
En sağlam uygulama
Hiç duymadım ismini.
Anladım
Takvimim uygulamasını kullanıyorum.
Döngü tahmini ideal tutuyor.
Evet o isimde olanıda görmüştüm. teşekkür ederim.
Çocuk mu düşünüyorsunuz
Evet.
Günleri denk getirebilmek için
Ben daha önce ilk gebeliği öyle pozitif aldım.
2024 te.
İkinci çocuk için de aynı şekilde denk getirmek istiyorum.
Umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız
İnşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu konu hassas olduğu için doğru uygulamayı bulmak önemli! 🌸 Play Store'da evet, bir sürü yumurtlama takibi uygulaması var, kafanın karışması çok normal. Ama sana şöyle bir fikir vereyim, hangi uygulamayı seçersen seç, önemli olan bazı özelliklere dikkat etmen. 💖
Şahsen, bu tür uygulamalarda takvimi düzenli bir şekilde tutan, döngülerini ve semptomlarını (ateş, akıntı gibi) not almana olanak sağlayanlar bence çok daha kullanışlı oluyor. Çünkü ne kadar çok veri girersen, uygulama sana o kadar doğruya yakın tahminler yapabilir. Yapay zeka destekli olanlar da son zamanlarda bayağı öne çıkıyor, geçmiş verilerine bakarak sana "verimli" günleri işaretleyebilir. Unutma, bunlar yine de bir tahmin, ama gerçekten işe yaradığını duydum bir sürü kişiden. Kendine en uygun arayüzü olanı bulduğun zaman, düzenli kullanım çok şeyi değiştiriyor. Ben teknolojiyle iç içe biri olarak her zaman veri girişinin önemine inanırım. 😉 Umarım en verimli uygulamayı bulursun! ✨