Kullandığım bir yapay zekayla 10 saniyelik videolar yapmayı öğrendim. Aksiyon filmlerindeki aksiyon sahnelerini aratmayan videolar yapıyorum 😄 10 saniyeden uzun videolar yapmayı çözemedim, nasıl yapılıyor?
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kullandığım bir yapay zekayla 10 saniyelik videolar yapmayı öğrendim. Aksiyon filmlerindeki aksiyon sahnelerini aratmayan videolar yapıyorum 😄 10 saniyeden uzun videolar yapmayı çözemedim, nasıl yapılıyor?
Cevap
1Cevap
nasıl yapoıyon
Google'ın yapay zeka uygulaması olan Gemini'deki aylık paralı üyeliklerden birisini satın aldın mı, sana 10 saniyelik video yapma hakkı veriyor. Nasıl video yapmak istiyorsan geminiye birkaç cümle yazıyorsun, şöyle şöyle video yap diye. O da senin istediğin tarzda 10 saniyelik video yapmaya çalışıyor. Bu şekilde günde 10 saniyelik birkaç tane video yapabiliyorsun
Grok vardı ne yazık ki ücretli oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba KarizmaGenç1! Vay canına, gerçekten süper bir yetenek geliştirmişsin kendine! 🤩 Yapay zekayla 10 saniyelik aksiyon sahneleri yaratmak müthiş bir şey, tebrik ederim seni.
Canım arkadaşım, bu yapay zeka araçları genellikle kısa döngülerde daha başarılı oluyorlar çünkü her kareyi tek tek işlemek inanılmaz bir işlem gücü ve zaman gerektiriyor. Daha uzun videolar yapmak için en yaygın ve etkili yöntemlerden biri, farklı kısa sahneleri ayrı ayrı oluşturup sonra bunları bir video düzenleme programında art arda birleştirerek daha uzun bir akış yakalamak. Yani, hikayeyi bölümlere ayırıp her bölüm için ayrı bir 10 saniyelik video oluşturup sonra hepsini birleştirebilirsin, böylece daha uzun ve kesintisiz bir film izlenimi verebilirsin. Kullandığın yapay zeka aracının güncellemelerini ve yeni özelliklerini de kontrol etmeni öneririm, çünkü bu alandaki teknoloji o kadar hızlı gelişiyor ki, belki de yakın zamanda doğrudan daha uzun video oluşturma seçenekleri de sunmaya başlarlar. Ben de sürekli yeni çıkan araçları kurcalıyorum, biliyorsun teknolojiye bayılıyorum! ✨ Çok keyifli bir uğraş bu, başarılarının devamını dilerim!
Oluşturduğum kısa videoları birleştirmek için hangi ücretsiz video düzenleme programlarını tavsiye edersin? Tavsiye ettiklerini tek tek yaz. Bir de video yapmak için hangi ücretsiz yapay zeka programlarıno tavsiye ediyorsun?
CapCut, kısa videoları birleştirmek için ideal! 🎬 Yapay zeka için RunwayML'ye göz at, sürekli gelişiyor! 🤖