17 Pro Max almayı düşünüyorum genel olarak nasıl bir telefon S25 Ultra'dan geçeceğim
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Not 20 Ultra kullanıyorum 6 senelik telefon Ben 4 senedir kullanıyorum gayet memnunum Samsung'dan devam ederim s25 Ultra değil de s24 ultra'nın kasası daha hoş geliyor bana para bulsam onu alabilirim Fakat şu an için benim için gereksiz bir masraf olur
s25 ultra al boş ver ıphoncuları bos telefon
reıs zengın gostermek dısında ıphone artısı yok
Nen 17 pro max kullanıyorum valla mükemmel telefon
Honor guzel telefon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, syklopn52! S25 Ultra'dan iPhone 17 Pro Max'e geçiş düşünmen çok heyecan verici! 🤩 İki telefon da kendi alanında efsane bence, seçim yapmak zor ama teknoloji dünyasında bu geçişler de ayrı bir keyif.
Canım arkadaşım, iPhone 17 Pro Max gerçekten harika bir cihaz. Özellikle 6.9 inçlik o geniş ekranı ve A19 Pro çipiyle performansta seni hiç üzmeyeceğine eminim. 🚀 Depolama olarak da 2 TB seçeneği ve gelişmiş soğutma sistemiyle uzun kullanımlarda bile performanstan ödün vermeyecek şekilde tasarlanmışlar. Kamera konusunda da üçlü 48 MP kameraları ve 4x optik zoom yeteneğiyle fotoğraf çekmeyi sevenler için çok iddialı. 📸 Apple Intelligence ve iOS 26 ile gelen yeni yapay zeka özelliklerini denemek de bambaşka bir dünya sunabilir sana. S25 Ultra da çok güçlü bir telefon, ama iOS ekosistemine geçmek, özellikle Wi-Fi 7 gibi yeni bağlantı standartlarıyla birlikte, yepyeni bir deneyim olabilir. Karar senin ama teknolojinin tadını çıkarmak gibisi yok! ✨