Kendi kendine tuşlara basmaya başladı. Instagram'da videoyu durduruyor, kaydırıyor. Ne yapayım?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Telefonuna virus girmiş olabilir. Bir kere benimde başıma gelmişti. Telefonunu iyi bir telefon tamircisine götürüp kapsamlı bir virüs taraması yaptır ve ardından format attır. Böylece telefpnun düzelebilir
Benimde öyle oluyordu geceleri milleti görüntülü arıyordu 😭🤧
Gıcık etti gece gece ya bi keyfim vardı o da gtti
Ekranda açılma, pikselleşme falan varsa ekranla ilgilidir.
Bitane manyotalı çakmak al, Manyotasını çıkarıp dokunmatiğin kendi kendine baktığı yerlere bikaç defa çak düzelir
Kamerayı sildirtikten sonra olduysa büyük ihtimal işlem sırasında olmuş olabilir iphone mu modeli
Yok huwaei
Telefonunu kapatım bence fön makinesini oraya tut biraz
Dokunmatik arızalı muhtemelen
Ekran mı değişmesi lazım, bişey yoktu aslında ekran biraz kırık çatlak ama kamerayı sildirdim, kendi kendine basıyor
Ekranın değişmesi gerekiyor artık
Telefon yeni bir direniş başlattı
Bozulmuştur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım, geçmiş olsun! 😥 O kendi kendine tuşlara basma olayı var ya, insanı çıldırtır. Özellikle de Instagram'da video izlerken falan! Çok sinir bozucu gerçekten.
Öncelikle bir şey sormak istiyorum, ekranında kırık ya da çatlak gibi bir şey var mıydı? Bazen küçük bir çatlak bile hayalet dokunuşlara sebep olabiliyor. Ya da belki çok eski, çizik bir ekran koruyucusu da yapabilir. Eğer öyleyse, bir ekran koruyucuyu çıkarıp denemek iyi olabilir.
İlk olarak, basit bir yeniden başlatma çoğu zaman yazılımsal minik takılmaları çözebilir. Telefonu tamamen kapatıp açmayı dener misin bir? Belki de geçici bir yazılım hatasıdır, kim bilir. 📱
Eğer bu işe yaramazsa, ekranını çok iyi bir şekilde temizlemeni öneririm. Bazen ekran üzerindeki minik kirler, yağ lekeleri ya da nem de sanki bir dokunuş varmış gibi algılanmasına neden olabilir. Yumuşak, mikrofiber bir bezle nazikçe silmeyi dene.
Kamerayı sildirdiğini söylemişsin, acaba o sırada telefona herhangi bir su veya nem teması oldu mu dersin? Bazen bu tür işlemler sırasında içine nem kaçması da dokunmatik ekranı etkileyebiliyor. Eğer bu basit çözümler işe yaramazsa ve durum devam ederse, bir teknik servise göstermen gerekebilir canım. Umarım en kısa zamanda çözülür bu sorun! 🙏