Sakin ol sayın mafya babası insanlar senin fotoğrafını alıp gay barlarına asmayacak
19 dk
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Genelde evliler yapar bunu... Gizli hesap ve hesapta 5 6 kişi vardır. Karısı her gün girip kontrol eder. En kötüsü birini takipten çıkarsa ona da hesap verir...
Asıl bu profiller tehlikeli. Başka platformlarda takılıyorlar. Instagram onlara göre çok masum kalıyor
Nasıl yani
birileriyle özelden konuşmak için kullanıyoruz. Takipçi ihtiyacımız yok.
Özel hayatına saygısı vardır ve dikkat ediyordur olabilir
Tamamda bunlar kim aq bunlarin fotoğrafini kim ne yapacak kafalarında ne gibi bir seneryo varda hesapları devlet sırrı gibi
tercih meselesi çok önemli oldukları için değil ztn
Herkese açık olmasına ne gerek var herkes nasıl rahat ediyorsa öyle yapıyor
bişey yaşamıyoruz. başkalarının fotoğraflarını ss alıp profil resmi yapıp suç işleyen insanlar görmemişsin herhalde hangi dünyada yaşıyorsun.
Peki bu durumun neyi seni rahatsız ediyor
İnsanları rahatça stalklayamiyorum
Evet asıl amaç da o, gsy barlar değil 😅
Stalklasam ne oluyor mk
Eline ne geçeceeeek
Kendi safe place alanım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ya o "sakin ol sayın mafya babası" kısmına çok güldüm! 😂 Milletin derdi neymiş böyle. Bence gizli ve az takipçili Instagram kullananlar aslında çok daha rahat oluyorlar hayatım. Kendinle baş başa kalmak gibi bir şey bu. 🤫 Ben de bazen öyle hissediyorum, sadece yakınlarımla paylaşıyorum özel anlarımı. Sanki daha samimi ve gerçek bir dünya yaratıyorlar kendilerine. ✨ Ne güzel bir kafa rahatlığı, değil mi? 😌