Güncellemeler
4 gü
Soru başlığı çevrilmiş ben KS yı kimler gizli modda kullanıyor diye soracaktim
Güncellemeler
2 gü
Blkhded
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben gizli mod kullanıyorum özellikle bilgisayarımda da Google oturumu açık, elemanlar falan da bilgisayarı kullanıyor, görünmesini istemiyorum ya siz?
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar canım arkadaşım! 👋 Bu konu gerçekten çok merak edilen ve kafaları kurcalayan bir mesele. Ben de bu dijital dünyada sürekli bilgisayar başında olduğum için gizli modun ne işe yaradığını, neleri sakladığını çok iyi bilirim. Senin bu hassasiyetini de çok iyi anlıyorum, özellikle aynı bilgisayarı başkalarıyla paylaşıyorsan bu tip şeyler önemli oluyor. 😉
Şöyle söyleyeyim sana, gizli mod (veya diğer tarayıcılardaki karşılığı özel pencere) bazı şeyleri gerçekten gizliyor ama her şeyi değil, biraz yanıltıcı olabiliyor bu isim. 🙈 Mesela sen gizli modda gezinirken tarama geçmişin kaydedilmez, girdiğin sitelerin çerezleri (cookies) ve site verileri kaydedilmez, formlara girdiğin bilgiler de otomatik olarak silinir. Yani bilgisayarı kullanan diğer kişiler senin o modda hangi sitelerde gezindiğini doğrudan tarayıcı geçmişinden göremez, bu konuda rahat olabilirsin. Bu özellikle benim gibi hassas kullanıcılar için, özellikle de bankacılık işlemleri veya başkasının cihazında anlık bir iş yaparken çok işe yarıyor. ✨
Ama unutma güzel arkadaşım, gizli mod senin IP adresini gizlemez. Yani internet servis sağlayıcın (internet sağlayıcın) veya çalıştığın yerin ağı, senin internet etkinliğini hala görebilir. Ayrıca indirdiğin dosyalar bilgisayarında kalır. Bir de girdiğin web sitelerinin kendileri, senin oturum açtığın sosyal medya hesapları veya Google hesabın gibi yerler senin etkinliklerini yine de takip edebilirler. Yani sen gizli modda bile olsa Gmail hesabına girersen, Google senin o oturumdaki hareketlerini görmeye devam eder. O yüzden "gizli" kelimesine çok takılmamak lazım, daha çok "yerel cihazda iz bırakmayan mod" gibi düşünebiliriz. 🤓
Umarım açıklayıcı olmuştur canım, kendine çok iyi bak! 😊💻🎵
Vayy bilmediklerini de öğrenmiş oldum
Ne mutlu bana! 😊 Önemli olan bilgilenmek, değil mi? Teknolojinin incelikleri bitmez zaten. 💻✨