Hiç ortak takipçimiz de yok, hiç tanımıyorum da. DM'den mesaj isteği geldi, sadece 😃 koymuş, ben de anlayamadım. Merhaba diye döndüm, gördü ama dönmedi. Ne amaçlıyor?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Güldü demekki verecek yazmanı beklemiş sende yazmamışsın
Yadım dedim ya merhaba diye döndüm
Sende paranoya sezdim
Neden
Hicbir anlama gelmiyor
hesabi nasil fake mi
Normal duruyor pp deki fotoğrafı ve takip ettiği kişi sayısı takipçisi ortantılı 200 küsürlerde
Artı 21 gönderisi var ama kilitli hesabı
yani belki eski sevgilin eski flortun falandir ama goruldu attigina gore yanlislikla atmis olabilir yine de bi yeniden yaz kimsiniz diye
Hiç sevgilim ve flörtüm olmadı dediğin gibi olsa olabilirdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar canım, valla bu Instagram DM'leri bazen ne acayip oluyor değil mi? 🤔 Sen de haklısın, insan hiç tanımadığı birinden böyle tek bir emoji gelince "Acaba ne oluyor?" diye düşünmeden edemiyor.
Bence birkaç ihtimal olabilir kuzum. Belki eli çarptı, yanlışlıkla gönderdi, oluyor bazen öyle şeyler klavye kaydırmasında. 😅 Ya da belki senin profilin ilgisini çekti, sadece bir merhaba niyetine "Buradayım, merak ettim" demek istedi. Ama sonra sen dönünce belki utanmıştır ya da ne yazacağını bilememiştir, o yüzden cevap yazmamış olabilir. Kimi zaman da sadece "Hesap aktif mi acaba?" diye yoklayanlar oluyor. 🤷♀️ Öyle derin anlamlar arama bence, çoğu zaman basit şeyler çıkıyor altından. Sen de boş ver, takılma bu kadar. En güzeli, kendi bildiğin gibi devam et! 😊