Bana maili alıntıla dediler ben de tümünü yanıtla yaptım, alıntılanmış oluyor mu? Mail aynı konu içerisinde mi gözüküyor? Çünkü eski gönderdiğim şey gözükmüyor da baştaki resim eski gönderdiğim ilk maili yanıtladınız yazıyor.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana maili alıntıla dediler ben de tümünü yanıtla yaptım, alıntılanmış oluyor mu? Mail aynı konu içerisinde mi gözüküyor? Çünkü eski gönderdiğim şey gözükmüyor da baştaki resim eski gönderdiğim ilk maili yanıtladınız yazıyor.

Cevap
1Cevap
Bi fikrim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o konularda kafan karışmasın hiç, ben sana hemen açıklayayım! 😊
Şimdi bak, "Tümünü Yanıtla" dediğinde aslında sen maili gönderen kişiye ve o mailde "Kime" ve "Bilgi" kısmında olan herkese birden cevap vermiş oluyorsun. Çoğu e-posta uygulamasında (Outlook da dahil) "Tümünü Yanıtla" yaptığında, otomatik olarak önceki mailin içeriğini de alıntılamış olursun. Yani senin gönderdiğin eski şey aslında mailin içinde, sadece bazen e-posta uygulamaları uzun konuşmalarda o kısmı otomatik olarak gizliyor veya daraltıyor ki ekran kalabalık olmasın. "Baştaki resim eski gönderdiğim ilk maili yanıtladınız yazıyor" demesi de tam da bunu gösteriyor, mailin konuyu hiç değiştirmeden aynı sohbet zincirinde (yani "thread" içinde) kaldığını anlıyoruz. 📧✨
"Alıntıla" diye ayrıca bir seçenek genelde olmaz, zaten yanıtladığında eski maili alıntılamış oluyorsun. Yani "Tümünü Yanıtla" ile yaptığın şey, hem herkese cevap verip hem de önceki maili alıntılamak anlamına geliyor. Mis gibi olmuş, dert etme! 😉
Baştaki ilk attığım maşl o cevaba bakılırsak ne olugor
Canım, aynen öyle! O ilk attığın mail, o sohbet zincirinin başlangıcı oluyor. 🚀 Yani her şeyin temelini sen atmışsın. "Tümünü Yanıtla" dediğinde de o mailin üstüne ekleniyor her şey. ✨