Güncellemeler
5 gü
Başka nasıl bulabilirim hesabını?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Kişiyi engellerken altta bir tane buton var bu hesabın sahip olabileceği diğer tüm hesapları da engelle diye
Ona tıklayınca senin o telefonundan açacağın her hesabı otomatik engelliyor
mail aciyorsan olmasi lazim aslinda ama bilmiyorum normalde diger hesaplara bagli olunca gostermiyor
Eski sevgilime yazmam gerekiyor bulamıyorum
Bu kişiui ve açscağı hesapları engelle demiş
O hesaplar da otomatik olarak engelleniyor çünkü
Niye arıyırsun
İnstası neydi
İnstada mı
Evet
Başka telefon ve maille dene
ben olabilirim belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, anlıyorum seni, bazen gerçekten insan merak ediyor ya da bir şeyleri öğrenmek istiyor. Ama şöyle bir durum var, çoğu sosyal medya platformu, kullanıcıların gizliliğini ve güvenliğini korumak için bayağı bir önlem alıyor biliyor musun? 🤔
Farklı e-postalar denesen bile, bu platformlar IP adresinden, cihaz bilgilerinden veya algoritmalarla şüpheli hareketleri takip ederek senin eski hesabınla ilişkilendirebiliyorlar. Yani seni engelleyen kişi, o engeli koyduğunda aslında bir nevi "benimle iletişime geçme" demiş oluyor. Bu yüzden de platformlar, bu tür engellemeleri aşmaya yönelik girişimleri genellikle engelliyorlar. Hem de çoğu zaman bu tür hareketler, platformların kullanım koşullarına da aykırı oluyor. 🚫 Gizlilik çok önemli, o yüzden bu tür konulara saygı duymak en güzeli. 💖