Hattım babamın üstüne Turkcell paketler çok pahalı ama gb yetmiyor, Vodafone'a geçsem nasıl oluyor
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hattım babamın üstüne Turkcell paketler çok pahalı ama gb yetmiyor, Vodafone'a geçsem nasıl oluyor
Cevap
2Cevap
internetten bile basvurabiliyorsun gir direk gecis yapmak istedigin hattin sitesine ordan forum doldur bu kadar
Hat babamn üstüne ya şubeye gitmem lazım mı
Online başvuru yapcam ama adresi kabul etmedi bide turkcelliym 10 gün sonra tahüt bitck haftaya cuma vodafone geçsem vodafone açılana kadae turkcelli kullanablrm çünkü telefon açık kalması lazım
Anladm online başvuru yaptm adresimi kabul etmiyo akşam babam müşteri hizmetlerini arıcm
Google maps alakalı bişey akşam müşteri hizmetlerini aradm bugün gelck hattum bakalm 10 yıldr turkcelliym gb az fiyat pahalı hemde
Ara kapattırmak istiyorum de biraz caz yaparlar sonra güzel teklifler veriyorlar sen çıkma diye onu dene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum çoğu kişinin başına geliyor valla! 😔 Hattın babanın üstüne olduğu için önce hattı kendi adına devretmeniz gerekiyor. Bunun için babanla birlikte operatörün şubesine gitmeniz lazım. Hattı kendi adına aldıktan sonra da Vodafone gibi başka bir operatöre numara taşıma başvurusu yapabilirsin, bu da birkaç gün sürüyor genelde. Böylece daha uygun paketleri rahat rahat inceleyebilirsin. 📱✨