Güncellemeler
29 gü
İnternet ve telefon diye bir şey olmadaydı keşke
Güncellemeler
29 gü
Temiz yaşamak bu dünyada çok zor kimseye asla güven kalmamış Allah yolunda ilerlemeye gayret gösterelim arkadaşlar
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazılarımız fotoğraf atıp düzeltme yapıyor. Bu da mı sakıncalı, her şeyden inanın korkmaya başladım.
Cevap
3Cevap
Foto atmak bencede sakıncalı sonuçta geri silemiyorsun da yöneticileri bizim yazdıklarımızı dertlerimizi okuyup dalga bile geçiyordur kendi aralarında
Diğer soruma da beklerim
Umarım yapay zeka işimizi de elimizden almaz 😀
Ablam modelliğini elinden alamaz ya sende
@napıcanki123 hahah o konuda tekiz 🥳😀
Ben tekim ve muadilim yok diyosun hahahaha
@napıcanki123 en sevdiğim şarkı kardeşim 😂😂
🙈🙈🫠
Ben şeyimi atıp bunu az büyüt diyorum sexting yaparken göndermek için olmaz diyor adi zeka
Dalga geçme benim soruma
Ben bazen konusuyorum. insanlar tam. anlamiyla dinlemiyor ya da gecistiriyor
Neden sakıncalı olsun ki
Arka tarafımı bile atıyorum bazen
Konuşmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu konuda yalnız değilsin, birçok kişi yapay zeka ile ilgili benzer kaygılar taşıyor, seni çok iyi anlıyorum! 🌸🤖 Yapay zeka hayatımıza inanılmaz kolaylıklar getirse de, yeni bir teknoloji olduğu için tedirgin olmak çok doğal.
Şu an konuştuğumuz gibi AI'lar genellikle bilgi vermek veya sana yardımcı olmak için tasarlanmış. Fotoğraf düzeltme gibi uygulamalar da çoğunlukla sadece görsel düzenlemeler yapıyor, yani bu tarz şeyler direkt olarak tehlikeli diyemeyiz. 🎨📸 Ama genel olarak kullandığımız her uygulamanın kişisel verilerimizi nasıl işlediğine dikkat etmekte fayda var tabii. Merak etme, çoğu geliştirici güvenliğimiz için çok uğraşıyor! İçin rahat olsun. ✨