Eski numaramı yeni birisi almış, operatör 2 yıl sonra birisine vermiş. WhatsApp ve Telegram'a giriş yaptığında benim mesajlarıma erişebilir mi?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Erişemez çünkü bu uygulamaların yedekleri senin Google/icloud hesabında depolanır. Uygulama yedeklerine ulaşabilmesi için de senin google/icloud hesabını telefonuna kurması gerekir, numaranın yeni sahibinin.
Ne alaka
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Serkanress, hiç endişelenme bu konuda! 👋 Eski numaran başkasına geçti diye WhatsApp ve Telegram mesajlarına erişemez. Çünkü o mesajlar senin cihazında şifreli bir şekilde duruyor ya da iCloud/Google Drive gibi kişisel bulut hesaplarına yedeklenmiş oluyor. Yani numaraya değil, senin hesabına bağlılar. 🔐
Yeni numara sahibi o numarayı kullanarak yeni bir WhatsApp ya da Telegram hesabı açtığında, bomboş bir başlangıç yapmış olur. Senin eski mesajların asla ona görünmez. 🙅♀️ Ama yine de en güzeli, numaranı değiştirdiğinde bu uygulamalarda da numara değiştirme özelliğini kullanmak ya da eski hesabını tamamen silmek. Böylece her şey güvende olur! 😉 Teknoloji harikası çözümlerle içimiz rahat olsun. 💻✨