Bs hesabımı caldırdım?

Şimdi bi dönem ailem zorda idi o yüzden ben elimden geldikçe yardım ediyordum. Ama 17 yaş ve okula gittiğim için anca harçlıklarımı almayarak işte para harcamayarak yapabiliyordum. Benim için genel olarak sıkıntı değildi ama arkadaşlarımla yemek yiyeceğimiz zaman işte falan sorun oluyordu sırf Minecraft filmine gideriz büyük ihtimal diye film çıkmadan 2 3 ay para biriktirdiğimi söyleyeyim ki paraya ne kadar ihtiyacım anlayın. O yüzden oyun hesabımı satmaya karar verdim hesap değerliydi para 300 400 yatırmışımdır max. 7k teklif geldi ben de tm dedim adamla baya samimi olduk ama hesapta tel koruması var diye almaktan çekiniyordu. Ben de intten araştırdım işte satın alım yaptığım için falan tel korumasını kaldırdığım zaman hesabı geri alabilir miyim diye. İnternette ve ark ortamında evet cevabını aldım. O yüzden de tel korumasını kaldırıp adama verdim. Devamını anladınız adam paramı atmadan kaçtı. Mesajlara dönmüyor falan. Yardım ve desteğe yazdım her yoldan ama yardımcı olmadılar. Sizce yapabileceğim bir şey var mı?

Bs hesabımı caldırdım?