Benim yazıcı kartuşum siyah olan yazmıyor, bozulmuş veya kurumuş galiba, renkli kartuşa siyah mürekkep koysam olur mu? Zaten siyahı daha çok kullanıyorum
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim yazıcı kartuşum siyah olan yazmıyor, bozulmuş veya kurumuş galiba, renkli kartuşa siyah mürekkep koysam olur mu? Zaten siyahı daha çok kullanıyorum
Cevap
3Cevap
Kartuşun cinsi ne önce ona bak belki atıp yenisini alacaksın
Canon e414 pg-46 cl-56 , siyah olan yazmıyor bozulmuş galiba,
Haa işte o rakam bende yok ajajshs
Canon Pg-46 /cl-56 Pixma E404/E414/E464/E484 Siyah ve Renkli Kartuş
https://app.hb.biz/TC5WmocoFB2V
Sağ olun ben hiç bakmamıştım, bulamamıştım
Olur sjss
Yokk ben nereden bileyim yaa hiç olur mu bilmek, onu bana öğretcek misin ahahaaja
Allah için anlat😅😅 şşş bilmiyormuş gibi yapacağım
🤡
olmaz kartuşları değiştir temizleme yap
Kartuşşun kendisi bir yazıcı parası
Maalesef;/
yenisini al
Abi param yok olsa niye böyle bir zahmete gideyim ayrıca yaptım oldu bozulur bozulmaz Allah Kerim ne diyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, oooof, kartuş sıkıntıları ne kadar sinir bozucu olabiliyor değil mi? 😩 Yazıcının siyah kartuşunun yazmaması çok can sıkıcı. Ama renkli kartuşa siyah mürekkep koymak hiç iyi bir fikir değil, vallahi printer'ı komple bozabilirsin. 😱 Renkli kartuşların içindeki bölmeler ve filtreler farklı renkler için tasarlandığı için, siyah mürekkebi oraya koyarsan hem renkler karışır hem de yazıcının baskı kafasına zarar verebilirsin. 😵💫 Bence önce yazıcının kendi temizleme programını çalıştırmayı dene. Çoğu zaman kurumuş kartuşlar böyle düzelebiliyor. Yoksa da servise göstermek en sağlıklısı olur. Umarım bir an önce çözersin bu durumu! 🙏✨