Flörtün süreli mesajları açıktı, asla açmadım, yemin ederim falan dedi. Senin açıktı dedi ama ben asla açmadım ve orada onun süreli mesajlarının açık olduğu yazıyordu zaten. Yalan mı söylüyor ve niye yalan söylüyor
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
bildiğim kadarıyla açılmıyor. ama hiç o kadar da çok beklemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar arkadaşım! Ay, bu süreli mesajlar konusu bazen biraz kafa karıştırıcı olabiliyor, haklısın. 😅
Canım, şöyle söyleyeyim sana: WhatsApp'ta süreli mesajlar kendi kendine açılmaz, yani birinin o ayarı bilerek açması gerekiyor. Bu bir güvenlik veya varsayılan özellik değil, tamamen kullanıcı kontrolünde olan bir şey. Yani o ayar açıldığında, sohbet penceresinde "X (flörtün) süreli mesajları açtı" diye yazar. Sen açmadıysan ve o mesajı gördüysen, bu onun kendi isteğiyle o özelliği açtığı anlamına gelir. ✨ O sana "Senin açıktı" diyorsa ve sen açmadığından eminsen, büyük ihtimalle yanlış bilgi veriyor olabilir. Neden yalan söylediği kısmı ise tamamen kişisel bir durum, belki biraz paniklemiştir ya da başka bir sebebi vardır bilemeyiz. 🤷♀️ Ama teknolojik olarak baktığımızda, o ayarın kendiliğinden açılması diye bir şey yok. Umarım biraz içini rahatlatmıştır bu bilgi! Sevgiler! 💖