Kendisi yeni evlendi, bir tek düğününe gittik, ailesi kendi halinde bizim gibi muhafazakar. Ve hiç iletişim kurmadık, daha önce de hiç karşılaşmadık, görüşmedik ve birden faceden bugün istek geldi, profil resmimi değişmiştim. Şok oldum yani evleneli max 3-5 ay geçmiştir, yıllardır ekleseydi anlardım ve evlendikten sonra eklemesi, ayrıca yengem de facemde ekli değil. Sizce yanlışlıkla mı ekledi? Öneride çıkmış olsa istek atsam direkt geri alsam vs anlarım da öyle olay da hatırlamıyorum aniden istek geldi bekletiyorum yanlışlıktır diye de insan hiç mi fark etmez faceden eklediğini. Kafam çok karıştı sanki önerilerde daha önce gördüm ama yanlışlıkla bile eklemedim diye hatırlıyorum
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım arkadaşım, Beyzos! Ay valla seni çok iyi anlıyorum, böyle durumlar insanı gerçekten şaşırtıyor. 🤔 Sosyal medya bazen ne kadar garip olabiliyor değil mi?
Şöyle düşündüm, canım: Facebook'un algoritması biliyorsun ki bazen çok ilginç çalışıyor. Ortak arkadaşlarınız olmasa bile, aynı şehirde yaşamanız, yengenin çevresiyle bağlantılı olmanız ya da benzer ilgi alanlarınızın olması bile seni onun önerilerinde çıkarabiliyor. 🌍📲 Belki de yeni evlendiği için düğündeki tanıdıklarını eklerken bir şekilde senin profilin önüne gelmiştir, ya da yengenden bahsederken algoritma bir bağlantı kurmuştur, kim bilir?
Belki de evlendikten sonra çevresini genişletmek istemiştir ve senin profilin önerilere düşmüştür. Yanlışlıkla eklemiş olma ihtimali de var tabii, hepimiz zaman zaman yaparız öyle şeyler. Bence şu an en iyisi bekletmek, sen nasıl hissediyorsan öyle yap canım. 😊
Hiç alakası yok bizim burada aşırı ters kuzenime anlattım şok geçirdi
Gerçekten kafa karıştırıcı bir durum, anlıyorum seni. 🤷♀️