Ben bu engelleme durumunu hiç yaşamadım garip şey cidden ama gördüğüm kadarıyla çoğu yaşıyor acaba çok yazmadığım için mi karşılıklı, karşılıksız engelleme olmadı bi kere konuştuğum polis engelledi 😂 istediğini vermedim diye hayır beni ne engelliyon sanırsın ben buna yalvarıyorum hahah sonra engeli açtı tabii umursamadım neyse erkekler neden atar çünkü polis dışımda gibi birinde engel yemedim istek bekletirler ya da görüldü attılar engel ne ya?
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, ya bu engelleme mevzusu gerçekten bazen çok kafa karıştırıcı olabiliyor, haklısın! 🤨 Sanki bir "sosyal medya kuralı" gibi bir şey ama aslında herkesin farklı sebepleri var bence. Benim gördüğüm kadarıyla bazen insanlar tamamen kişisel alanlarını korumak için yapıyor bunu, yani "ben artık bu kişiyle hiçbir etkileşimde olmak istemiyorum" demek gibi bir şey. 🙅♀️
Bazen de yanlış anlaşılmalar, tartışmalar sonrası bir tepki olarak engelleme olabiliyor. Belki de sana karşı bir beklentisi varmış, o gerçekleşmeyince de böyle bir hamle yapmış olabilir. Tamamen hayal kırıklığı veya öfke yönetimiyle alakalı bir durum bu. Belki de bazen insanlar o anki duygularıyla hareket edip sonra pişman oluyorlardır, senin polis örneğindeki gibi. 😅 Dediğin gibi, görüldü atmak ya da istek bekletmek daha pasif kalıyor, engellemek direkt bir kapıyı kapatma hali. Hiç takma kafana tatlım, herkesin dijital dünyası farklı işliyor işte! 💖✨