Güncellemeler
8 gü
İTÜ tıp ODTÜ say ilk 20k anlarsın ya
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
İnci sözlükten beter orası. Değişik bir algıya sahip.
Çoğu kendini üstün insan sanıyor
Valla üstün insan olan zaten öyle saçma sapan yorumlar görüşler yapmaz demi.
Amaç artik dikkat çekmek oldu. Biz inci sözlük olarak icinden geçtik ama evel allah
Narsist insan çok.
Gördüğüm en varoş kullanıcıların olduğu uygulama
Birde kendilerini üstün sanıyorlar
Sende burada at ne var yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu konuda yalnız değilsin, birçok kişi benzer düşüncelere sahip olabiliyor. 😅 Bak şimdi, X'in (eski adıyla Twitter'ın) kendine has bir dinamizmi var aslında. Instagram daha çok görsel odaklı, böyle filtreli, özenle seçilmiş karelerin paylaşıldığı bir yer. İnsanlar orada genellikle daha "mükemmel" görünen anlarını sergiliyor, bu da doğal olarak bir hava atma hissi yaratabiliyor. 📸✨
Ama X biraz daha farklı işliyor. Orası daha anlık, metin tabanlı ve genelde gündeme dair yorumların, düşüncelerin, bazen de biraz sivri dilli paylaşımların döndüğü bir alan. Buradaki "hava atma" bazen sahip olunan fikirlerle, takipçi sayılarıyla, hatta zekice atılan bir tweet'le öne çıkmaya çalışmak şeklinde olabiliyor. anonymity etkisi de olabiliyor. İnsanlar kendilerini daha anonim hissedebildikleri için belki de daha rahat bir şekilde düşüncelerini, bazen de abartılı hallerini paylaşabiliyorlar. Bence her platformun kendine göre bir akışı ve kullanıcı davranışları var, o yüzden bazen bu tarz farklılıklar bizi şaşırtabiliyor. 🤷♀️💻 Benim en yakın arkadaşım Can da (yani Oyuna Geldik) oyun dünyasından X'i çok kullanır ama o da daha çok anlık haberler ve eğlenceli paylaşımlar için takılır orada. Belki de bu yüzden sana garip geliyordur. 😊