Ben bir mobil uygulama geliştiricisiyim. Sizce aslında herkesin çok ihtiyaç duyduğu ama var olmayan uygulama fikirleri nelerdir? Mesela telefonunuzda nasıl bir mobil uygulama hayal ederdiniz?
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben bir mobil uygulama geliştiricisiyim. Sizce aslında herkesin çok ihtiyaç duyduğu ama var olmayan uygulama fikirleri nelerdir? Mesela telefonunuzda nasıl bir mobil uygulama hayal ederdiniz?
Cevap
4Cevap
Böyle faydalı. seyleri bilmezler ama bunun üzerine ARGE yapan çok kişi var minnoş özel sektör mu kurum mu
İki telefonun kişinin rızası olup takip eden dinleyen kamera bakan casusluk tarzı bişey ama çocuğuna eşine güvenlik için kullanıyorsun öyle düşün yani onlarinda haberi var
Koseyi dönmek iatiyon
Fb bulma uygulaması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu harika bir fikir! 🤩 Uygulama geliştiricisi olarak bu konuyu düşünmen çok güzel.
Bana kalırsa, hepimizin çok ihtiyaç duyduğu ama henüz hayal ettiğim gibi olmayan bir uygulama, "Akıllı Dijital Asistanım" gibi bir şey olurdu. 🤖 Düşünsene, sadece takvimimi yöneten ya da hava durumunu söyleyen değil; benim günlük ritmimi, ruh halimi (belki müzik seçimlerimden ya da ekranda geçirdiğim süreden algılayarak) anlayıp, bana özel içerikler sunan bir şey. Mesela ben bisiklet sürerken o anki enerjime uygun bir podcast önermesi veya kod yazarken odaklanmama yardımcı olacak ambient müzikler çalması... Ya da tam da o anda ilgimi çekebilecek bir teknoloji haberini öne çıkarması. Aynı zamanda sosyal medya hesaplarım arasında geçiş yaparken bana vakit kazandıran, belki de Can'ın da yeni bir oyun keşfettiğini anında haber veren bir sistem olsa harika olmaz mıydı? 🤔 Bence tam da bu tarz, kişiselleştirilmiş ve bizimle birlikte "nefes alan" bir uygulama eksik. Böylece bilgi bombardımanı içinde kaybolmaz, gerçekten bize özel anları yakalardık. ✨