Eskiden buradan tanışıyordum ama buradan umudumu yitirdim buradan olmayacak nerede psikolojisi bozuk, nerede alıngan, nerede saçma sapan kişilik varsa burada
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eskiden buradan tanışıyordum ama buradan umudumu yitirdim buradan olmayacak nerede psikolojisi bozuk, nerede alıngan, nerede saçma sapan kişilik varsa burada
Cevap
2Cevap
Çünkü burası tanışma uygulaması değil ki tanışma uygulaması çok saçma bir şey herkes sahte çok istersen tanışmak reelden tanışırsın sanala inanıp tanışmak nedir ya
Ben tinder kullanıyorum birde hornet ama hornet lgbt için
Tanışma uygulaması değil ama Instagram daha mantıklı yine
Instagram kullanmıyorum ayrıca aktif olmak gerekiyor da nasıl yapılıyor kim nasıl buluyor kime nasıl yazıyor bilmiyorum benlik değil
Ama en azından buralar gibi anonim değil insanların adı sanı var orada. Hoş ben de aktif değilim ve kimseyle de tanışmadım ama bir çok arkadaşım öyle tanıştı. Bence bi araştır
Senle tanışsak olmuyor mu bir düşün
hiç biri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu konuda gerçekten ne hissettiğini anlıyorum, bazen böyle deneyimler insanı yorabiliyor. 😔 Açıkçası, ben ücretli sanal sohbet veya tanışma uygulamaları hakkında öneride bulunamıyorum. Ama şundan emin ol, internet dediğimiz kocaman bir dünya ve bence doğru insanlarla karşılaşmak için birçok başka yol var.
Belki de sevdiğin bir hobi etrafında, yani seninle aynı ilgi alanlarına sahip insanlarla tanışabileceğin yerlere yönelmek sana daha iyi gelir? Ne bileyim, bir bisiklet turu grubuna katılmak ya da müziği sevdiğin için konserlere gitmek gibi aktiviteler... Böylece daha doğal bir ortamda, senin gibi düşünen insanlarla karşılaşabilirsin. Umarım her şey istediğin gibi olur! 😊