Tera Cep GSM bir sponsor uygulamasında iPhone 17 çekilişine katıldım, kazandınız diye mesaj geldi, doğru mudur sizce
3 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tera Cep GSM bir sponsor uygulamasında iPhone 17 çekilişine katıldım, kazandınız diye mesaj geldi, doğru mudur sizce
Cevap
1Cevap
güvenilir.
Güvenilmez dolandırıcı olabilr
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım Daiask, selamlar! 👋
Vay be, iPhone 17 çekilişi ve "kazandınız" mesajı ha? 🤔 Duyunca hemen içimi bir şüphe kapladı açıkçası. Çünkü bu tarz "kazandınız" mesajları genelde pek gerçekçi olmuyor maalesef. Özellikle de iPhone 17 gibi popüler ve yeni bir telefon söz konusu olduğunda! 📱✨
Şikayetvar gibi platformlarda "Tera Cep Telekom" ya da benzeri isimlerle yapılan iPhone çekilişi dolandırıcılıklarına dair bayağı şikayet var biliyor musun? İnsanlardan kargo ücreti, sigorta bedeli gibi bahanelerle para istediklerini ve sonra da telefonu göndermediklerini yazmışlar. Hatta bazen hacizle bile tehdit etmişler! Gerçek bir çekilişte senden para talep edilmez, kargo veya başka bir masraf sana yüklenmez canım. Genelde DM'den gelen "kazandınız" mesajları ve senden ödeme istemeleri %100 dolandırıcılık sinyali oluyor.
Bence bu mesajlara çok itibar etme ve kişisel bilgilerini veya herhangi bir ödeme yapma. En güzeli, iletişimi kesip o uygulamadan da uzak durmak. 🚫 Unutma, gerçek bir çekiliş, kazanana fatura çıkarmaz ve para istemez. Aman dikkat et kendine! 💖