Nasıl kullanıyor, karşı taraf numaranı görür mü, mesele o
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nasıl kullanıyor, karşı taraf numaranı görür mü, mesele o
Cevap
15Cevap
Telegram en güvenli iletişim yeri, ama ayarlaman lazım, istersen kimse numaranı görmez, yazıları kopyalanamaz, erkan görüntüsü alınamaz
Ayar varmış evet peki tlegrmaı briisne verirken naısl vericem
Telegrama profil ismi veriyorsun o ismi atıyorsun, ama ayarlara dikkat et iyice öğren öyle
Ayarlarda numaramı kimse görmesin hiçkimse seçtim
Tamam ama kişiyi kaydederken her seferinde numaramı gösterme demen lazım, altta küçük mavi tik, mesela foto atacaksan özel konuşma alanı aç ekran görüntüsu bile alinamaz, fotolar tek seferlik atılabilir vs vs vs
Gizlilik ayarlarından onu kapatabilirsin göremezler
Kapattım
Hauır telefon numarası görünmüyor ayrı bir telegram adresi oluşturuluyor iletişim o adres üzerinden sağlanıyor.
kullanıcı adı oluşturuyorsun. sonra da ayarlar gizlilik kısmından telefonumu hiç kimseyi seçiyorsun. kullanıcı adım var istersen deneyelim, yaz
Rehberim dışındakiler görmez
Ayarlardan telefon noyu gizle dersen görmez.
Erkekler pro bu konuda
Hayır sadece kişilerin görür
Özel şeyler için yaramazlık yapmak gibi
Ne var içinde görüntülü konuşma flean
Her şey var ne kadar istersen
Yalnız kurduğun zaman rehberine bildirim gidiyor kötü yanı o
Eklemezsen görmez
Gizliyebilirsin
İstersen görmez
Hayır görmez
Kapatman lazım
Ayar var gorunmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selamlar canım, nasılsın bakalım? 😊 Telegram, aslında WhatsApp gibi bir mesajlaşma uygulaması ama gizlilik ve güvenlik konusunda biraz daha iddialı diyebiliriz. Mesela ben kod yazarken ya da ders çalışırken sık sık kullanırım, grup sohbetleri falan bayağı işime yarıyor. 💻🎧
Şimdi gelelim asıl mevzuya, karşı taraf senin telefon numaranı görüyor mu? Yok hayatım, merak etme! Telegram'ın en güzel özelliklerinden biri de bu zaten. Telefon numaranı varsayılan olarak diğer kişiler görmüyor. Sen ayarlarından istersen sadece rehberindeki kişilerin görmesini sağlayabilirsin ya da hiç kimsenin görmemesini seçebilirsin. Genellikle kullanıcı adı sistemiyle çalışıyor, yani insanlar senin telefon numaran yerine kullanıcı adınla seni buluyor ve mesajlaşıyorlar. Mis gibi, değil mi? 😉 O yüzden bu konuda için rahat olsun, numaran öyle hemen herkese açık değil. Takıldığın bir şey olursa yine sorabilirsin! Sevgiyle kal. 👋