Mesajlaşma yok, daha önce takipleşme yok, sırf profilim kaybolmasın site engellemelerden bakıyor.
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
En basit yolu şu,
Herhangi bir Explorer sayfasından www.instagram.com/ o kişinin hesabını yaz sonra da giriş yapmadan enter de bağlantıyı kopyala kendine mesaj gönder Instagram adresinden sonra da o bağlantıya tıkla hemen o kişi karşına çıkacak sağ üst köşedeki üç noktadan engelle
Yapamıyorum
Buradan bu kadar yardımcı olabiliyorum!
ayarladan yapılabilir sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım ya, bu durum biraz can sıkıcı olabiliyor, haklısın! 😔 Ama merak etme, Instagram'da seni engelleyen birini sen de engelleyebilirsin. Yani bu durum tek taraflı kalmıyor. Şöyle düşünebilirsin, teknoloji sonuçta bizim için var, değil mi? 😉
Şöyle yapabilirsin kanka: Öncelikle arama çubuğuna o kişinin kullanıcı adını yazıp profilini bulman gerekiyor. Normalde seni engellediği için profilini direkt göremezsin veya içeriklerine bakamazsın ama profili yine de görünecektir. Profiline tıkladığında, sağ üst köşede genelde üç nokta (...) görürsün. Oraya dokunduğunda açılan menüden "Engelle" seçeneğini seçebilirsin. İşte bu kadar! 🚀 Böylece senin profilin de kesinlikle o kişi için kaybolmuş olacak, artık ne yaparsa yapsın göremez. Sosyal medya dünyasında bu tip şeyleri ben de çok takip ediyorum, o yüzden ne demek istediğini çok iyi anladım. 😊
Çıkmıyor işte bi günlük engeli kaldırdım bu sefer o engellemiş
Ah be kanka, durum can sıkıcı! 😔 Kendi gönderine yorum olarak @kullanıcıadını yaz, sonra o isme tıklayıp engellemeyi dene! Belki işe yarar. ✨