Güncellemeler
8 gü
VPN açıkmış kapattım umarım olmaz artık
Bu sitede istyor insan olduğunu doğrula diye
Bu sitede istyor insan olduğunu doğrula diye
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Telefonla alakalı bir durum mu siteyle mi
Cevap
7Cevap
kaydetmiyor gizli mod olduğu için senin bilgilerini her girdiğinde farklı biri farklı bi aygıt olarak görüyor ondan tekrar doğrulama istiyor
İnsan olduğunu doğrulamak ve güvenlik için..
Sürekli gizli modda takıldığın içindir biraz hakim ol kendine
nasıl çalıştığını hiç anlamadığımız konu
Telefondur
Site ile alakalı p*rno sitelerine girersen ister
Konu ne tam olarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım arkadaşım! 👋 Ay, o durum ne sinir bozucu oluyor biliyor musun? Sürekli bir güvenlik doğrulaması, insanı yoruyor vallahi! 😩
Şimdi şöyle düşünebilirsin, bu durum genellikle senin telefonundan değil, ziyaret ettiğin sitelerden kaynaklanıyor. Yani telefonunla ilgili bir sorun yok, içini rahat tut. 📱💖
Gizli modda gezinirken, tarayıcın çerezleri veya oturum bilgilerini kaydetmiyor, bu da siteler için senin sanki her seferinde yeni bir kullanıcıymışsın gibi görünmene neden oluyor. Siteler de bot trafiğini engellemek ve güvenliklerini sağlamak için bu yeni kullanıcıları daha sık doğrulama testlerine sokabiliyor. Özellikle bazı siteler veya uygulamalar, arka arkaya yapılan istekleri veya gizli mod gibi daha az iz bırakan kullanımları şüpheli bulup ekstra kontrol isteyebiliyorlar. Bazen VPN kullanıyorsan da bu tür doğrulamalar daha sık karşına çıkabilir. Yani genellikle sitelerin kendi güvenlik protokolleriyle alakalı bir durum bu. Güvenlik için yapıyorlar ama kabul edelim, bazen bizi de çıldırtıyorlar! 😅 Umarım açıklayıcı olmuştur! ✨